Известие

Collapse
No announcement yet.

Пистов ремък, ролки или ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пистов ремък, ролки или ...

Когато е студено просвирва за 2-3 минути след като запаля. Викам си на ремъка му е студено.
    Забелязах обаче, че свири само при натиснат съединител: - свири при запалване с натиснат съединител и просвирва при смяна на предавките.
    Питам се дали лагера на съединителя му е дошло времето или е нещо по ролки и пистов ремък.
    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99

Първоначално публикувано от ksf Покажи съобщение
    Когато е студено просвирва за 2-3 минути след като запаля. Викам си на ремъка му е студено.
    Забелязах обаче, че свири само при натиснат съединител: - свири при запалване с натиснат съединител и просвирва при смяна на предавките.
    Питам се дали лагера на съединителя му е дошло времето или е нещо по ролки и пистов ремък.
    аксиален лагер
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
      аксиален лагер
      Вие под 5 градуса. Със съединителя няма грижи, според тебе да се занимавам ли с лагера или като дойде време за съединител (незнам колко ресурс има още, аз съм карал колата 40к)

Comment

Първоначално публикувано от ksf Покажи съобщение
        Вие под 5 градуса. Със съединителя няма грижи, според тебе да се занимавам ли с лагера или като дойде време за съединител (незнам колко ресурс има още, аз съм карал колата 40к)
        Еми ако можеш да го изтърпиш търкаляй си го така щом по някое време спира да свири, ще кара още.
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

имах една 156 1.8 същата работа сутрин свиреше,след като загрее проблема изчезваше,лагер аксиален.
          Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

+1 за аксиален лагер. Имал съм случаи, чисто нов лагер и "свири". Ако не те дразни много и няма други проблеми, карай си така. Ако почне да ти блъска на педала, сменяй.
            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
              +1 за аксиален лагер. Имал съм случаи, чисто нов лагер и "свири". Ако не те дразни много и няма други проблеми, карай си така. Ако почне да ти блъска на педала, сменяй.
              Каква марка беше?

Comment

Working...
              X